Ekologinen hemmotteluloma Tallinnan liepeillä – Vihulan kartanohotellissa myös suklaahoitoja

Matkailu · Terhi Piiroinen

Viro on nostanut profiiliaan suomalaisturistien keskuudessa. Sinne ei mennä enää pelkästään rellestämään tai hakemaan pakettiautollista alkoholia, vaan maahan matkustetaan nauttimaan hemmottelulomasta.

Tallinnasta vain reilun tunnin automatkan päässä itään sijaitseva Vihula Country Club & Spa -kartanohotelli sopii niille, joille vihreät arvot merkitsevät paljon. Ympäristön huomioiminen näkyy niin huoneiden sisustuksessa kuin ruokalistallakin. Kartanon ravintola yhdistelee paikallisia makuja väkimerellisiin vaikutteisiin.

– Spassa voit kokeilla vaikkapa aistillista suklaahoitoa tai puhdistavaa kolmen teen vartalohoitoa. Pääset tietenkin rentoutumaan erilaisiin altaisiin ja saunoihin, kuten savu- ja höyrysaunaan. Vihulan spassa yhdistetäänkin modernia osaamista vanhoihin kansanperinteisiin, Visit Estonia mainostaa.