Jessica Alves on nykyisin rintava naiskaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaassaan Brasiliassa usean kuukauden ajan viihtynyt Jessica Alves on matkustanut takaisin Iso-Britanniaan. Nainen on ottanut ensitöikseen ilon irti Lontoon pintaliitoelämästä. Viime aikoina hän on esitellyt innokkaasti kaunista ulkonäköään sosiaalisessa mediassa, koska Jessica on saavuttanut ulkomuodossaan tavoitteensa.

Tällä kertaa Alves poseeraa Lontoossa järjestetyssä gaalaillassa todella upeassa asussa, joka suorastaan nuolee nykyisen naiskaunottaren muotoja. Jessica on syystäkin ylpeä naisellisista muodoistaan, joita hän esittelee toisessa julkaisussa myös baarissa tanssien. Aika näyttää onko hänellä edessään pidempi ura tanssijana.

Jessica Alves on aloittanut viime aikoina kuntoilun. Hän on vieraillut kuntosalilla, mikä on oivaa vaihtelua kauneusleikkauksiin turvautumisen sjaan. Hän on julkaissut harjoittelustaan lukuisia videoita Instagramin tarinoihin.