Autoilija kuvasi uskomattoman näyn Tanskassa – kenguru loikki pellolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kenguruja elää luontaisesti vain Australiassa ja Uudessa-Guineassa. Siksipä eräs tanskalainen autoilija saikin taannoin yllättyä toden teolla nähtyään kengurun pomppimassa paikallisella pellolla.

Autoilija todisti odottamatonta näkyä Lollandin Øster Ulslevissa maanantai-aamuna noin kello kahdeksalta paikallista aikaa. Hän kuvasi kengurusta lyhyen videon ja ilmoitti tapauksesta poliisille. Paikallinen poliisilaitos julkaisi videon Facebook-tilillään.

Poliisi toivoo kengurun mahdollisen omistajan ottavan yhteyttä. Viranomaisia huolettaa sekä eläimen turvallisuus että teillä liikkuvien autoilijoiden turvallisuus kengurun ylittäessä tietä. Läheisen Knuthenborg Safari Park -eläintarhan mukaan kaikki puiston kengurut ovat tallella, ja pussieläimen alkuperä on edelleen mysteeri.