Minttu Kaulanen onnettomuudessa – lumiauran erikoinen moka aiheutti tuhoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä talvena Suomessa on saatu historiallisen paljon lunta aivan eteläistä Suomea myöden, ja aurauskalustolla on tehty pitkää päivää kautta maan. Eilinen myräkkä toi runsaasti lisää lunta varsinkin Etelä-Suomeen ja Pirkanmaalle. Siitä sai nyt osansa erikoisella tavalla myös realityjulkkis ja kauppiaanrouva Michele Murphy-Kaulanen.

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi sosiaalisessa mediassa miten Minttu oli ollut liikkeellä autolla, kun alikulun kohdalla lumiauran kuljettaja teki virheen ja pudotti jäätä suoraan auton päälle. Kuvien perusteella auto kärsi huomattavia vaurioita, ja luonnollisesti päätyi onnettomuudesta korjaamolle.

– Kippo pääty korjaamolle. Michele ajeli tänään Tampereelta kotiappäin ja yhen alikulkusillan kohalla oli lumityöt meneillään. Konemies ei vissiin huomannu että tiputti jäisiä kökkäreitä allaolevalle tielle ja niinhän siinä kävi että ne tippu suoraan Mintun kohalle. Auto aivan paskana päältäpäin, Sampo Kaulanen kirjoitti.

– Onneks ei tullu tuulilasiin. Siinä olis saattanu joutua kyytiläiset lunastuskuntoon. Elämä on siitä merkillinen että koskaan ei tiä milloin viimenen hetki. Onneks nyt selvittiin pelkillä materiaalivahingoilla, Sampo jatkoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.