Courtney Stodden uhkeana rannalla – biksujen yläosa äärirajoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Vartaloaan viime kuukausina aiempaa näyttävämmin ja avoimemmin esitellyt kohujulkkis nähdään nyt nauttimassa olostaan rannalla, jossa hänen povensa peittävä biksujen yläosa joutuu selvästi koville. Samaan aikaan hänen meikittömyytensä on saanut seuraajilta kiitosta rohkeudesta.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.