Pasha Pozdniakova pulahti altaaseen – kurvit eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa.

Nyt Pasha on julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän videon, jossa hän on pulahtanut Helsingissä sijaitsevan hotellin korkeuksissa sijaitsevaan uima-altaaseen. Biksuissa uiskennellut kurvitar ei varmasti jättänyt videollaan ketään kylmäksi.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.