Natalia Borgesin asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vieläkään paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa.

Tällä kertaa Natalia venyttää somepalvelun sääntöjen rajoja, sillä hänet nähdään poseeraamassa mustassa alusasussa, josta näkyikin kuvaushetkellä hieman liikaa läpi. Aika näyttää poistetaanko päivitys Instagramista sääntöjen vastaisena, mutta ainakin rajoja se parhaillaan venyttää.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.