Hengenvaarallisesti lihava -sarjan tähti kuoli – oli laihduttanut 233 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -ohjelmassa vuonna 2019 esiintynyt Destinee LaShaee on kuollut 30-vuotiaana. Hän on kärsinyt pitkään vakavasta masennuksesta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu. Kuoleman vahvisti Destinee LaShaeen veli.

Destinee osallistui Hengenvaarallisesti lihava -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle ja oli ensimmäinen ohjelmaan osallistunut transsukupuolinen henkilö. Hänestä on käytetty myös hänen syntymänimeään Matthew Ventress.

Destinee painoi ohjelmaan osallistuttuaan 303 kiloa. Hän laihtui yhden vuoden aikana sata kiloa ja myöhemmin vielä lisää. Lopulta hän oli laihduttanut kaikkiaan 233 kiloa. Hän työskenteli sosiaalisen median vaikuttajana. Kuolemaa on epäilty itsemurhaksi.

Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai olet huolissasi läheisestäsi, voit soittaa Kriisipuhelimeen 09 2525 0111 tai kirjoittaa Tukinettiin. Nuorille suunnattu Sekasin-chat päivystää ma-pe kello 9-24 ja viikonloppuisin kello 15-24. Jos tilanne on edennyt hengenvaaralliseksi, soita 112 tai hakeudu lähimpään päivystykseen.