Onnettomuus videolle: Kaksi sotilashelikopteria putosi laskettelukeskuksessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Utahissa sijaitsevan Snowbird-hiihtokeskuksen tuntumassa todistettiin tiistaina vaarallista tilannetta. Kaksi Black Hawk -sotilashelikopteria törmäsi yllättäen rinteeseen aamulla paikallista aikaa.

Välikohtaus tapahtui kesken rutiiniharjoitusten. UH-60 Black Hawk -helikoptereiden oli tarkoitus laskeutua hyväksytylle laskeutumisalueelle noin 140 metrin päähän hiihtoalueelta. Jokin kuitenkin meni vikaan, ja kumpikin kopteri päätyi törmäämään maahan.

Kumpikin helikopteri vaurioitui törmäyksessä, mutta kukaan ei loukkaantunut onnettomuuden yhteydessä. The Salt Lake Tribune -lehden mukaan vastaavat onnettomuudet ovat erittäin harvinaisia, ja kumpaakin lentäjää kuvaillaan erittäin kokeneiksi. Laskettelukeskuksen vieraiden sivusta todistama onnettomuus ikuistui viraalina levinneeksi videoksi.