Miss Alabama Zoe Sozo Bethel on kuollut – kuolinsyytä salattiin päiväkausia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hallitseva yhdysvaltalainen Miss Alabama Zoe Sozo Bethel on kuollut 27-vuotiaana. Hän joutui vakavien aivovammojen vuoksi koomaan 10. helmikuuta ja menehtyi viikkoa myöhemmin sairaalassa 18. helmikuuta.

Daily Mailin mukaan kauneuskuningatar menehtyi päävammoihin, jotka tulivat epäonnistuneesta itsemurhayrityksestä. Bethel yritti riistää henkensä hyppäämällä seitsemännessä kerroksessa sijaitsevassa Miamin asunnostaan. Zoe oli koomassa yli viikon aivovammansa jälkeen ennen kuolemaansa.

Miamin poliisilaitoksen tiedottaja on ilmaissut viranomaisten epäilyksen, että Bethelin helmikuun 10. päivänä tapahtunut onnettomuus olikin itsemurhayritys. Hänen perheensä tiedotti aiemmin, että Zoe oli joutunut vakavaan onnettomuuteen, kärsinyt aivovammoista ja vaivutettu koomaan. Vammoja oli mahdoton korjata.

Jos sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai olet huolissasi läheisestäsi, voit soittaa Kriisipuhelimeen 09 2525 0111 tai kirjoittaa Tukinettiin. Nuorille suunnattu Sekasin-chat päivystää ma-pe kello 9-24 ja viikonloppuisin kello 15-24. Jos tilanne on edennyt hengenvaaralliseksi, soita 112 tai hakeudu lähimpään päivystykseen.