Realitysiskosten pepputreeni ei jätä kylmäksi – puolen tunnin sessio vastaa 20 000 kyykkyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysiskokset, Darcey ja Stacey Silva, ovat vierailleet plastiikkakirurgin vastaanotolla useita kertoja. Viimeksi naisten ulkonäköä muokattiin kokonaisvaltaisesti Turkissa.

Räväkät realitysiskokset ovat käyneet läpi rintojensuurennusleikkauksen, ottaneet hampasiin kuoret, leikkauttaneet nenänsä sekä saaneet kasvonkohotuksen. Lisäksi heidän kasvoihnsa on ruiskutettu Botoxia ja huuliin reilusti täyteaineita. Koko pakettia koristetaan hiuspidennyksillä ja tekoripsillä.

Nyt kaksikko on vieraillut klinikalla, jossa heidän takamukseensa on suoritettu kohotushoito. Kyseessä on keinotekoisesti luotu pepputreeni, jossa käsitellään pakaroita erillisellä laitteella puolen tunnin ajan. Tulos vastaa 20.000 kyykyn tekemistä, tosin sisarusten ei tarvitse muuta kuin makoskella.