Kendall Jenner alastomana somessa – tämä kuva poistetaan pian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien sisarusten nuorempaa puoliskoa edustava Kendall Jenner on luonut uraa mallina ja somevaikuttajana. Nyt Kendall on julkaissut sosiaalisessa mediassa alastonkuvansa, josta nousi heti kohua paristakin syystä.

Ensinnäkin Instagramissa julkaistu kuva rikkoo selkeästi somepalvelun sääntöjä, sillä siinä hänen rintojaan ei ole sumennettu alkuunkaan riittävästi. Toinen kohu aine on se, että Kendallin epäillään kuvan perusteella ottaneen silikonitäytettä rintoihinsa.

Kendall Jenner poseerasi jo aiemmin täysin alastomana, kun hän poseerasi luksusluokan kuvakirjaa varten. Otokset levisivät nopeasti verkkoon, mutta sosiaalisessa mediassa niitä ei kuitenkaan julkaisu sensuroimattomana. Aika näyttää poistetaanko tuorein päivitys.