Ohikulkija kuvasi hurjan tilanteen – alligaattori oli paennut kuljetusautosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinkuljetuksissa sattuu toisinaan yllättäviä käänteitä. Yhdysvaltojen Floridassa seurattiin taannoin hurjaa tilannetta valtavan matelijan karattua sitä kuljettaneesta ajoneuvosta.

St. Augustine Alligator Farm -eläintarhan krokotiilieläimiä oltiin kuljettamassa pakettiauton sisällä, kun yksi eläimistä onnistui pakenemaan takaikkunan kautta. Eläin ehti olla hetken aikaa irrallaan keskellä St. Augustinen kaupunkia.

Alligaattorfarmin työntekijät reagoivat nopeasti ja lähtivät noutamaan karkulaista. Seurasi ohikulkijan videoksi ikuistama välikohtaus, jossa eläintenhoitajat yrittivät saada valtavaa matelijaa kiinni. Eläintarhan mukaan tilanteesta ei kuitenkaan koitunut vaaraa sivullisille eläimellä olleen suupannan ansiosta.