Sinkkuelämään totutteleva Suvi Pitkänen: ”Kuvittelin että asunnon etsiminen olisi kivaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen totuttelee kuumeisesti sinkkupäiviinsä ja etsii parhaillaan itselleen asuntoa. Kihlatustaan Marko Sompista hiljattain eronnut Pitkänen on tuskaillut sosiaalisessa mediassa asunnon etsimisen olevan todella vaikeaa etenkin, kun hänellä ei ole hajua missä hän haluaisi ylipäätään asua.

– Tälle viikolle pari vaatimatonta tavoitetta. Uus koti, elämä ja takas treenien pariin. Ei sen suurempia. Katotaan sitten sunnuntaina miten kävi, Pitkänen kirjoittaa Instagramiin.

– Kuvittelin, että asunnon etsiminen olisi jotenkin kivaa. Vajaassa viikossa oon tajunnut, ettei se todellakaan ole (johtuu varmaan pakosta ja kiireestä) ja en näköjään edes tiedä missä haluaisin asua, hän jatkaa, mutta lupaa palkita itsensä ulkomaan matkalla kun sopiva asunto on löytynyt.

– Koko elämä on nyt pysähtynyt tän säätämisen vuoksi ja ikävöin isosti normaalia elämää ja arkea.

Somppi ja Pitkänen seurustelivat seitsemän vuoden ajan ja pariskunnalla on yksi viisivuotias tytär. Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:nä työskentelevä Pitkänen on tullut tunnetuksi suomalaisista realityohjelmista, kuten Selviytyjät ja Viidakon tähtöset. Hän täytti äskettäin 35 vuotta.