Tristan Thompsonin hylkäsi lehtolapsensa – poika sai juhlavan nimen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henkilökohtaisena kuntovalmentajana työskentelevä Maralee Nichols synnytti joulukuussa poikavauvan. Hän antoi lapselle nimen Theo, mikä tarkoittaa Jumalan lahjaa. Naisen mukaan on ollut suoranainen ihme, että hän on ylipäätään tullut raskaaksi.

Maralee Nicholsin teemmä isyystesti paljasti Tristan Thompsonin olevan Theon isä. Nainen harrasti seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä viime vuoden maaliskuussa. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa.

Mies ei ole ollut millään muotoa mukana pienokaisen elämässä. Thompson ei ole tukenut lapsensa äitiä taludellisesti tai nähnyt poikaansa. Nichols jätti Thompsonin nimen pois lapsen syntymätodistuksesta, koska mies ei ollut mukana saattamassa lasta maailmaan.

– En ole ollut koskaan raskaana, ja minulle on sanottu, että en välttämättä edes voisi tulla raskaaksi. En voinut kuvitella koko asiaa todeksi, kunnes kuulin ultraäänessä pienen sydämensykkeesi. Tiesin, että tulen aina suojelemaan sinua ja pitämään sinut turvassa. Rakastan sinua enemmän kuin voit kuvitellakaan. Annat elämääni iloa ja onnea. Olet suurin siunaukseni, Theon äiti Maralee kertoo Page Sixin mukaan.

Thompsonilla on Theon lisäksi kaksi muuta lasta, joista kolmevuotias True Thompson on saatu Khloe Kardashianin kanssa ja viisivuotias Prince Thompson entisen tyttöystävän Jordan Craigin kanssa. Tristan joutuu maksamaan lapsistaan elatusmaksua arvioilta noin 30.000 euroa kuukaudessa.