Kuningatar Elisabet sairastui koronaan – joutui nyt perumaan etätapaamisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan kuningatar Elisabet sairastui aiemmin tällä viikolla koronavirukseen. Hän on 95-vuotias. Kuningattaren oireita kuvaillaan lieviksi ja tavallista flunssaa muistuttaviksi. Kuningatar on tiedottanut tekevänsä kevyitä töitä Windsorin linnasta käsin koronaviruksesta huolimatta.

Pari päivää ilmoituksen jälkeen kuningattaren kerrottiin joutuneen perumaan myös osan etätapaamisistaan. Hänen poikansa prinssi Charles ja hänen vaimonsa herttuatar Camilla antoivat positiivisen koronavirustuloksen hiljattain. Windsorin linnassa kerrotaan olevan paljon nyt koronavirusta liikkeellä.

Huhtikuussa 96 vuotta täyttävä kuningatar sai ensimmäisen koronavirusrokotteen tammikuussa 2021. Rokotteen tehosteannosten antamisesta ei ole tiedotettu julkisesti. Kuningatar Elisabet on pisimpään vallassa ollut monarkki. Hän juhlisti 70-vuotista hallitsijakauttaan 6. helmikuuta, BBC uutisoi.