MTV-teiniäiti kuoli 26-vuotiaana – retkahti huumeisiin vauvan syntymän jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV realitysarjassa esiintynyt Jordan Cashmyer menehtyi tammikuussa 26-vuotiaana. Nyt naisen perhe on vahvistanut hänen kärsineen huumausaineaddiktioista ja kuolinsyy on huumemyrkytys, eli yliannostus. Cashmyerillä oli elimistössä fentanyyliä, despropionyylifentanyyliä ja kokaiinia.

Tänä vuonna 15. tammikuuta kuollut Cashmyer oli synnyttänyt puoli vuotta sitten Lyla-nimisen tyttövauvan. Vauvan isä Michael Schaffer kuoli kaksi kuukautta lapsen syntymän jälkeen. Cashmyerin ruumiinavauspöytäkirjaan on merkitty ”määrittelemätön” kuolintapa, mikä tarkoittaa, että on epäselvää, oliko yliannostus otettu vahingossa vai tahallisesti, PageSix uutisoi.

– Riippuvuus vaivaa monia perheitä, eikä perheemme ollut sille vastustuskykyinen. Jordan oli aina niin täynnä elämää ja persoonallisuutta. Hänellä oli tapana saada ihmiset ympärillään aina nauramaan ja hymyilemään. Perheemme on särkynyt, ja tulemme ikuisesti kaipaamaan Jordania, perhe kirjoittaa GoFundMe-sivustolle.

Jordan Cashmyer tuli tunnetuksi vuonna 2014 MTV:n 16 and Pregnant -sarjasta. Hän sai Genevieve ”Evie” Shae Taylor -nimisen tytön yhdessä poikaystävänsä Derek Taylorin kanssa. Evie on asunut isoäitinsä luona taaperoikäisestä lähtien. Jordan joutui huumausainekoukkuun, mutta juhli vastikään kuivilla olemisen vuosipäivää. Hän näytti retkahtaneen uudestaan kohtalokkain seurauksin, E! News uutisoi.

https://www.instagram.com/p/_npXyAQTwm/

https://www.instagram.com/p/BLT12yrjQFV/