The Rasmus edustaa Suomea Euroviisuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea tämän vuoden Euroviisuissa Italian Torinossa edustaa The Rasmus. Valinta selvisi tänään Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa. UMK-kilpailussa oli Suomen viisuedustajan paikasta kilpailemassa seitsemän artistia ja yhtyettä. Euroviisut järjestetään keväällä Torinossa, Italiassa.

Ennakkosuosikiksi kilpailussa nousi takavuosina myös kansainvälistä suosiota nauttinut The Rasmus Jezebel-kappaleellaan. Tommi Läntinen kilpaili kappaleellaan Elämä kantaa mua, jonka taustalla on Haloo Helsinki! -yhtyeen jäseniä. Läntinen oli ennakkoarvioiden mukaan suosikki kisan peränpitäjäksi.

Bess kilpaili viisipaikasta kappaleellaan Ram pam pam, Isaac Sene kilpaili kappaleella Kuuma jäbä ja Olivera kilpaili kappaleella Thank God I’m an Atheist. Cyan Kicks pyrki edustamaan Suomea Euroviisuissa kappaleella Hurricane ja Younghearted kappaleella Sun numero.