Winnie Harlow paljasti rantakuntonsa – uimapukumallin ura on taattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen harvinaisen ulkonäkönsä ansiosta.

Viime aikoina Winnie on ollut todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän on julkaissut seuraajilleen runsaasti näyttävää kuvamateriaalia itsestään. Tuoreimmassa päivityksessään hän poseeraa oransseissa uimapuvussa merellisessä tunnelmissa.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.