Kim Kardashian: ”Ei missään tekemissä Kanye Westin kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna neljän lapsen isästä ja aviomiehestä, räppäri Kanye Westistä eronnut julkkisnainen Kim Kardashian on äärimmäisen väsynyt Westin edesottamuksiin. Nainen on nyt päättänyt, että ei halua olla Westin kanssa enää missään tekemisissä.

Kanye West on käynyt julkiseen lynkkaukseen Kim Kardashianin uutta poikaystävää, koomikko Pete Davidsonia kohtaan. Lisäksi räppäri on anellut Kimiä ja perhettään takaisin. Kohu on ollut äärimmäisen raskasta Kim Kardashianin mielestä ja hän on nyt päättänyt sanoutua siitä irti.

Kim Kardashian haluaa ainoastaan terveen huoltajuussuhteen Kanyen kanssa, jotta hänen lapsillaan olisi oikeus isäänsä ja he voisivat kasvaa ilman aikuisten välisiä riitoja. Muuten Kim Kardashian ei halua olla Kanyen kanssa missään tekemisissä, Entertainment Tonight kertoo.