Koiranruokayhtiö maksaa tuhansia koirankakan haistelusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikin ulosteiden haisteleminen on harvojen mieleen. Nyt Iso-Britanniassa toimiva yhtiö tarjoaa mittavaa palkkiota henkilölle, joka suostuu nuuskimaan koiransa jätöksiä viikkojen ajan.

Kasvipohjaisia lemmikinruokia valmistava Omni-yhtiö etsii koiranomistajaa, joka on valmis haistelemaan koiransa ulosteita kahden kuukauden ajan. Tarkoituksena on perehtyä yhtiön uuden koiranruoan vaikutuksia lemmikin elimistöön. Jätösten nuuskimisen lisäksi omistajan tulee seurata lemmikin yleiskuntoa ja käytöstä.

Aivan itsekseen ei omistajan tarvitse tulkita koiran kuntoa, sillä myös eläinlääkäri tulee tutkimaan koiran terveyttä. Kokeesta maksetaan yhteensä 5 000 punnan, eli noin 6 000 euron palkkio. Omni ottaa vastaan hakemuksia tehtävään 31. maaliskuuta asti verkkosivuillaan.