Koomikko Bob Saget kuoli liukkaan lattian vuoksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tunnettu koomikko Bob Saget löydettiin kuolleena 9. tammikuuta Ritz-Carltonin hotellista, Floridan Orlandossa. Kuolinsyyksi paljastui päävamma, mutta se ei aiheutunut tavallisesta iskusta. Nyt tutkijat ovat analysoineet huoneen olosuhteita ja tulleet siihen tulokseen, että mies on kaatunut kylpyhuoneessa marmorilattialle.

Hän oli raahautunut nukkumaan kallo vakavasti murtuneena, eikä enää herännyt. Saget oli mennyt hotelliin aulasta huoneeseensa kello 02:17. Hänen uskotaan menehtyneen muutama tunti myöhemmin.

Teoria on, että Saget on kaatunut jostain syystä kovaa kylyphuoneen marmorilattialle, mikä on aiheuttanut pesäpallomailalla tehtävien iskujen kaltaiset vammat. Kaatuminen on tapahtunut taaksepäin. Lavuaarista ei löydetty jälkiä pääniskuista, People-lehti uutisoi.