Muistatko vielä Disco-yhtyeen? Teki nyt paluun uudella musiikilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elektronista popmusiikkia soittava suomalaiskokoonpano Disco tunnetaan erityisesti Ilkeitä asioita -hitistään. Nyt yhtye on tehnyt paluun tuoreen ja julkaissut uuden singlen.

Discon uusi single Muualla palaa julkaistiin perjantaina 25. helmikuuta. Kyseessä on yhtyeen muodostamien Aki Erosen ja Olli Halosen yhteinen yhdessä tekemä julkaisu sitten. vuoden 2009.

– Näinä aikoina itse kullakin on varmasti syviä ja tummiakin mietteitä siitä, miten maailma makaa. Toivottavasti saamme omalta osaltamme viedä ajatukset hetkeksi musiikin maailmaan. Musiikilla on suuri voima, yhtye kertoi Facebookissa.

Disco tunnetaan Ilkeitä asioita -hitin lisäksi muun muassa kappaleistaan Levottomat tuulet, Ketä sinä odotat ja Hei älä luule. Yhtyeen viimeisin kokopitkä albumi on vuonna 2006 julkaistu Vihaa, rakkautta vai jotain muuta. Vuonna 2009 yhtye julkaisi singleistä, yleisösuosikeista, kahdesta ennenjulkaisemattomasta kappaleesta ja liveversioista koostuvan 1999-2009 -kokoelmalevyn.