Rita Manninen kurvikkaana Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskaunotar Rita Niemi-Manninen teki vuosia sitten menestyksekästä uraa kilpa-aerobikkaajana. Sittemmin hän tuli suomalaisille miehensä Akin kanssa tutuksi televisiosta ja nykyisin hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Aki ja Rita ovat Donna-tyttärensä kanssa lomailemassa Meksikon Tulumissa, jossa myös monet maailmantähdet on viime aikoina kuvattu. Siellä Rita pulahti myös uima-altaaseen viilentymään auringon paahteelta. Yllään hänellä oli lohenpunaiset biksut. Kuvansa yhteydessä Rita avaa ajatuksiaan äitinä ja vaimona olemisesta.

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.