Georgi yllätti Darceyn kosinnalla – näin realitytähti vastasi piinaavan odotuksen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa Darcey & Stacey -sarjassa esiintyvä Darcey Silva on tullut tutuksi monimutkaisista ihmissuhdekiemuroistaan. Viime aikoina nainen on seurustellut, kihlautunut, eronnut ja jälleen seurustellut bulgarialaisen rakastajansa Georgin kanssa. Pariskunta lomaili perheineen Miamissa, kun Georgi päätti ottaa seuraavan askeleen suhteessa.

Georgi vei Darceyn ja hänen tyttärensä rannalle. Yhtäkkiä hän käski Darceyn sulkemaan silmänsä ja hän polvistui sillä aikaa naisen eteen. Kun Darcey avasi silmänsä, esitti Georgi kysymyksen: ”Tuletko vaimokseni?”. Darcey oli pitkään hiljaa.

Hän vastasi myöntävästi ja tunsi, että heillä oli rakkautta sydämessä. Darcey kertoi olevansa onnellinen. Georgi on nyt saanut uuden mahdollisuuden, ja toivottavasti hänen ja Darceyn suhde on nyt kypsempi ja vahvempi elinikäistä liittoa varten.