Matkailijat haluavat nyt enemmän elämyksiä ja hyvinvointia – Kreikkaan sporttihotelleja

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kreikan urheilumatkailua on kehitetty yhdessä maan matkailuministeri Vassilis Kikiliasin kanssa. Pohjoismaiden johtava Kreikan matkoja järjestävä matkanjärjestäjä Apollo Travel Group avaa tänä vuonna maahan kaksi uutta urheiluhotellia. Maassa on entuudestaan jo kaksi aktiivilomailijalle tarkoitettua Apollon majoitusalan liikettä.

Tänä kesänä avataan kaksi uutta Apollo Sports -hotellia: Levante – powered by Playitas Rodoksella sekä Porto Myrina – powered by Playitas Limnoksella. Ennestään Apollon valikoimassa on kaksi urheiluhotellia Kreikassa, yksi Kreetalla ja yksi Sivotassa Kreikan mantereella. Tarkoituksena on houkutella pohjoismaalaisia aktiivilomailijoita.

– Viimeisimmät matkailutrendit osoittavat että terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät matkat sekä seikkailumatkat ja luontoelämykset kasvattavat suosiotaan. Nämä painopistealueet on huomioitu myös ministeriön tavoitteissa, matkailuministeri Kikilia korosti.