Megan Fox poseeraa tulikuumana: ”Minusta voisi tulla BDSM Spice”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Machine Gun Kelly ja näyttelijä Megan Fox menivät taannoin kihloihin. Poptähden mukaan hän suunnitteli Foxille sormuksen, jota kihlattu ei saa pois kädestään satuttamatta itseään. Artisti, oikealta nimeltään Colson Baker, suunnitteli sormuksen yhdessä koruseppä Stephen Websterin kanssa. Mies perusteli erikoista sormusta sillä, että rakkaus on tuskaa.

Tällä kertaa Megan Fox on poseerannut tulikuumana sosiaalisen median kuvissaan ja samalla paljastanut ilmeisesti kieli poskessa tarjoavansa itseään Spice Girls -yhtyeen jäseneksi. Mikäli näin tulisi joskus käymään, olisi hänen nimensä BDSM Spice, missä ensinmainittu viittaa hieman keskimääräistä tuhmempiin sänkyhommiin.

Megan Fox ei tunnetusti piilottele vartaloaan, joten hän nauttii upeiden avujensa esittelemisestä niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtien palstoillakin. Ennen äskettäin tapahtunutta paluuta julkisuuteen Megan Fox eli vuosia hiljaiseloa parrasvaloista. Foxin fanit toivovat hänen saavan pian taas merkittäviä elokuvarooleja.