Cocon valtava povi varasti huomion – kenkäkokoelma jäi sivuosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, joka tunnetaan kuitenkin julkisuudessa rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan. Niitä hän esittelee aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Ja nyt esittelyyn on päässyt myös muhkea kenkäkokoelma.

Coco esittelee nimittäin sosiaalisessa mediassa valtavaa kenkävalikoimaansa, mutta kuin varkain hänen kuvassaan huomion vie kuitenkin aivan toinen seikka. Provosoivasti poseeraava kurvikas kaunotar ei nimittäin juuri poveaan peitellyt, joten kengät taisivat jäädä tässä kuvassa toissijaiseksi.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.