Maailman söpöin laskettelija? Lumilautailevaan taaperoon kiinnitettiin mikrofoni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytäväpeliä-televisiosarjasta aikoinaan maailmanlaajuisesti tunntuksi tullut näyttelijätär Michelle Monaghan on esiintynyt urallaan lukuisissa elokuvissa. Tunnetuimpia niistä ovat muun muuassa Kiss Kiss Bang Bang, Rakastunut bestman, Laskettu aika ja The Source Code. 46-vuotias kaunotar ei ole viime vuosina paistatellut pintajulkisuudessa.

Nyt Michelle on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa nähdään ihastuttava pikkulapsi lumilautailemassa. Hänelle on kiinnitetty mikrofoni, joka tallentaa pienokaisen ihastuttavat puheet kameralle.

Michelle Lynn Monaghanin sukujuuret ylettyvät Irlantiin ja Saksaan. Näyttelijätär muutti lukiosta valmistuttuaan Chigagoon opiskelemaan journalismia. Hän rahoitti opintojaan muun muuassa tekemällä mallin töitä Milanissa, Singaporessa, Tokiossa ja Hong Kongissa. Michelle lopetti kuitenkin opiskelunsa kesken, jotta hän pystyi keskittymään näyttelijänuraansa.