Beverly Hillsin silikoniprinsessa pääsi takaisin kotiin: ”Olen traumatisoitunut”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin prinsessaksi itseään kutsuva teini-ikäinen Tamara teki yhtäkkiä katoamistempun julkisuudesta. Hän paljasti hiljattain, että lähti Dubaihin muutamaksi viikoksi, mutta jäikin sinne jumiin useamman kuukauden ajaksi. Nyt hän kertoo traumatisoituneen reissusta.

Varakkaan isänsä rahojen turvin kauneusleikkauksissa käynyt ja sittemmin runsaasti seuraajia saanut Tamara on päässyt vihdoin Dubaista kotiin Yhdysvaltojen Beverly Hilssiin. Nainen on päässyt kertomaan kuulumisiaan Instagramiin. Hän ei ole kertonut tarkalleen, miksi ei ole pystynyt matkustamaan aiemmin kotiinsa.

Hän kertoo olevansa onnellinen ja turvassa, mutta traumatisoitunut. Tamara ei aio käydä lähitulevaisuudessa kauneusleikkauksissa. Hän pyrkii kuitenkin tuottamaan sisältöä OnlyFans-sivustolle faneilleen.

– Olen kärsinyt valtavan määrän stressiä, joten olen pysytellyt viime aikoina omissa oloissani, Tamara paljastaa.