Sisarvaimot jättänyt Christine Brown sai oman ohjelman – leipoo ja kokkailee leppoisasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa Sisarvaimot-sarjassa Kody Brownin vaimona tunnetuksi tullut kuuden lapsen äiti Christine Brown on mennyt elämässään rytinällä eteenpäin. Nainen on ottanut eron miehestään ja ryhtynyt toteuttamaan unelmiaan. Nyt hän on saanut ensimmäisen ikioman televisiosarjan.

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Christine Brown oli elämästään 27 vuotta spirituaalisessa liitossa Kody Brownin kanssa. Pariskunta kuitenkin erosi viime vuonna. Christine Brown on nyt saanut oman televisio-ohjelman Cooking With Just Christine, jossa nainen esittelee perheenäidin parhaimpia reseptejä.

Hän tietää, kuinka ruokaa laitetaan edullisesti, nopeasti, mutta myös maittavasti. Christina kokkailee yhdessä muun muassa lastensa kanssa, joten ruoanlaiton ohella katsojat pääsevät kuuntelemaan perheen keskusteluja. Ohjelmaa esitetään sunnuntaisin TLC-kanavan nettipalvelussa ja Instagramissa.