Joy Corrigan sykähdyttää biksuissa – menestystä ei tarvitse ihmetellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Nuorena uransa aloittanut mallikaunotar on nyt osoittanut kuvillaan, ettei hänen menestyksensä ole tullut tyhjästä. Sen sijaan hänellä lienee edessä vielä pitkä malliura ainakin alusasujen ja biksujen esittelijänä. Lisäsi Joy on monien nuorten naisten itsenäinen roolimalli.

27-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.