Kesähittivaara! 90’s FIN Cover Boyz & Girlz levytti Ollaan hiljaa vain -klassikon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia klassikkohittejä 2020-luvun soundimaailmaan päivittävä 90’s FIN Cover Boyz & Girlz sai äskettäin kultalevyn Satasen laina -kappaleensa saatua yli kaksi miljoonaa striimausta Spotifyssä. Nyt yhtye on julkaisemassa uuden version vuoden 1984 hitistä, kun Anja Niskasen kappale Ollaan hiljaa vain on saanut uuden muodon ja voi hyvin olla kesähitti.

Vuonna 1984 Syksyn sävel -kilpailun voittanut Ollaan hiljaa vain julkaistaan huomenna 4. maaliskuuta. Alkuperäisen kappaleen esittäjä Anja Niskanen oli tuolloin vasta 16-vuotias. Alkuperäisen version voi katsoa ja kuunnella alla olevalla videolla.

90’s FIN Cover Boyz & Girlz -yhtyeen kappaleita on striimattu jo yhteensä yli viisi miljoonaa kertaa. Satasen lainan lisäksi muita yhtyeen julkaisuja ovat muun muassa Vie mut minne vaan, Viikonloppu ja Sinä lähdit pois.