Natasha Oakley poseerasi estottomasti biksuissa – sitten ne olivatkin jo lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Viime aikoina hän on välittänyt sosiaalisen median seuraajilleen upeita lomatunnelmia kuvina ja videoina.

Parhaan ystävänsä ja kollegansa Devin Brugmanin kanssa usein poseeraava Natasha on nyt keikistellyt lomakuvissaan upeassa Monday Swimwearin uimapuvussa. Lisäksi hän kuvasi samat bikinit upeissa lehtimainoksissa. Kyseessä on kauden uutuus, joka tulee todennäköisesti näkymään jatkossa myös sosiaalisessa mediassa.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.