Britney Spearsin estottomat kuvat ihmetyttävät jo fanejakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nauttinut vapaudesta päästyään eroon holhouksesta. Viime päivinä Britney on heittäytynyt rohkeisiin tunnelmiin poseeraamalla poikkeuksellisen paljastavissa kuvissa, sillä hän nauttii rantalomasta trooppisessa ympäristössä alastomana.

Hyvin rohkeiden kuvien jälkeen Spears on nyt jatkanut paljaan pinnan esittelemistä, sillä tällä kertaa hän poseeraa kädet rintojensa peittona ja erittäin hyväntuulisena. Osa hänen faneistaan on jo alkanut huolestua siitä miten supertähti poseeraa verkossa ja onko se mahdollisesti seurausta jonkinlaisista ongelmista.

40-vuotias Britney viettää parhaillaan lomaa tropiikissa kihlattunsa Sam Asgharin kanssa. Syksyllä kihkoihin mennyt pariskunta juhlistaa lomamatkalla Samin syntymäpäivää. Britney julkaisi taannoin myös yksityiskoneessa kuvatun videon, jossa hän esitteli näyttävää kihlasormustaan.