Demi Rose ratsasti ilman housuja – somekuva sekoitti fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Demi on harrastanut hevosella ratsastusta poikkeuksellisen rohkeassa asussa. Hänen ylävartaloaan peitti nimittäin vain hyvin niukka hapsutoppi, mutta varsnainen yllätys oli kuitenkin muualla. Demillä ei nimittäin ollut jalassaan lainkaan housuja tai alushousuja. Kuvansa yhteydessä hän suositteli ratsastuksesta kiinnostuneille valkoisella ponilla ratsastamista.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.