Nyt on kurvikasta! Kourtney Kardashian Bustle-lehden kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit ovat ehkä maailman tunnetuin perhe. Julkkisten parisuhteissa usein kuohuu, mutta Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin liitto on omaa luokkaansa. Thompson on pettänyt Khloe Kardashiania useita kertoja ja jäänyt syrjähypyistään myös kiinni. Taannoin selvisi, että mies oli saattanut toisenkin naisen raskaaksi.

Nyt Kourtney on poseerannut kurvikkaaseen naiskauneuteen erikoistuneen Bustle-lehden kansikuvassa ja sisäsivuilla. Upeat kuvat on nyt julkaistu myös Kardashianin sosiaalisen median sivuilla.

Kardashianien realityohjelman uudella tuotantokaudella oli tarkoitus nimenomaan seurata Kourtneyn ja Travisin hääjuhlien järjestämistä. Valitettavasti juoni on kuitenkin nivoutunut enemmän – kuinkas muutenkaan kuin – Kim Kardashianin uuden parisuhteen ympärille. Hänestä tuntuu, että ketään ei kiinnosta häiden suunnittelu pätkän vertaa, vaikka kyseessä on hänen elämänsä suurin ja onnellisin hetki.