Nina Agdal nautiskeli täysin rinnoin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana. Viime aikoina Agdal on aktivoitunut rohkeiden kuvien julkaisijana.

Taannoin alastomana sosiaalisessa mediassa poseerannut tanslaismalli on nyt suunnannut tuuliselle rannalle, jossa hän poseerasi tyylikkäissä biksuissa. Niiden alaosa tosin päätyi Ninan itsensä toimesta hieman tavallista alemmas, jotta kuvaan saatiin tavallista enemmän sensuellia ilmapiiriä.

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä. Agdal tunnetaan siitä, että hän avaa arkeaan joskus hyvinkin rohkeasti seuraajilleen, joita on kertynyt jo 1,6 miljoonaa.