Sabina Särkkä hehkuttaa miehensä huomaavaisuutta: ”Mä rakastan tiettyjä meidän aamurutiineja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Missikaunotar Sabina Särkkä elää sosiaalisen median perusteella luksustyyliin ja arjestaan täysillä nauttien. Nainen on naimisissa Ossi Kivimäen kanssa pian kolmatta vuotta. Nyt Sabina paljastaa ihastuttavan yksityiskohdan pariskunnan aamuista.

– Mä rakastan tiettyjä meidän aamurutiineja. Mun mies herää aina vähän ennen mua ja jauhaa ensimmäisenä kahvipavut ja valmistaa kahvin french pressissä. Sit päästää koiran herättelee mut, Sabina hehkuttaa.

Vaikka julkaisun kuva on napattu kahvilassa, kertoo teksti suorastaan kadehdittavalla tavalla pariskunnan arjesta. Monissa perheissä herätään aamuun kiireellä, kahvit keittää kuka kerkeää ja aamupala syödään työmatkalla sen jälkeen, kun on huudettu ovelta nopeasti heipat.