Kuopioon avataan uusi musiikkiklubi: ”Ohjelmistomme on ennakkoluulotonta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuopio menetti menetti viime vuonna merkittävän keikkapaikan Henry’s Pubin lopetettua toimintansa. Pian Savossa päästään kuitenkin nauttimaan livemusiikista uudessa keikkapaikassa The Circus Kuopio -klubin avatessa ovensa.

800-paikkainen The Circus Kuopio sijaitsee entisen Ilonan tiloissa osoitteessa Vuorikatu 19. Klubin promoottorina toimii ravintolayrittäjä Niko Hallamäki, esitystekniikasta vastaa Henry’s Pubissa työskennellyt Kimmo Hämäläinen ja päivittäistoimintaa pyörittää Ilonan entinen ravintolapäällikkö Jani Juutilainen. The Circus Kuopio avataan torstaina 24. maaliskuuta.

Kevään aikana The Circus Kuopion lavalle nousevat muun muassa Kalle ja Ida Paul, Sanni, Vesala, 22-Pistepirkko, Kotiteollisuus, Teflon Brothers, Miljoonasade, Battle Beast ja Gasellit. Kesäkuun alkuun saakka ulottuva ohjelmisto on nähtävissä klubin Facebook-sivulla.

– Kuten paikan nimikin sen jo kertoo, on ohjelmistomme ennakkoluulotonta, monessa aikakaudessa seikkailevaa ja musiikkityylissä pomppivaa, Niko Hallamäki kuvailee tiedotteessa.