Nyt puhuu Bill Gatesin ex-vaimo: ”En voinut enää luottaa häneen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman rikkaimpiin ihmisiin kuuluvan Bill Gatesin paljastettiin viime vuonna eroavan Melinda-vaimostaan. He olivat naimisissa 27 vuotta. Nyt Melinda on astunut julkisuuteen kertomaan eron syistä ja taustoittaa päätöstään CBS Morningsin Gayle Kingin haaastattelussa.

Melinda kertoo antaneensa miehelleen anteeksi hänen tekemänsä syrjähyppynsä. Liittoa kuitenkin kaihersivat lukuisat ongelmat, eikä eroon ollut vain yhtä ja tiettyä syytä. Luottamuspula ajoi heitä erilleen.

– Lopulta huomasin, että suhteemme ei ollut terve. En voinut luottaa siihen, mitä meillä oli, Melinda tiivistää ja myöntää, että eropäätös ei kuitenkaan ollut helppo.

Nyt hän on pääsemässä takaisin jaloilleen ja tulevaisuus on alkanut kiinnostaa uudenlaisella tavalla. Heillä on kolme aikuisikään ehtinyttä lasta. Melinda ei kadu mitään avioliitossaan, mutta nyt hän on valmis omaan elämään.