Pete Davidson aikoo Jeff Bezosin mukana avaruuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen koomikko Pete Davidson on ollut viime kuukausina tiiviisti otsikoissa yksityiselämänsä vuoksi. 28-vuotias tähti nimittäin seurustelee seurapiiri- ja realitytähti Kim Kardashianin kanssa.

Nyt Pete Davidsonilla on paljastettu olevan kirjaimellisesti korkealentoiset suunnitelmat. Hän käy neuvotteluja Amazon-miljardööri Jeff Bezosin mukaan liittymisestä Blue Origin -yhtiön tulevalle avaruuslennolle. Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, mutta tässä vaiheessa idean toteutumisen kerrotaan näyttävän varmalta.

CNN-uutissivuston mukaan idea avaruusmatkansta sai alkunsa Davidsonin ja Kardashianin oltua illallisella Jeff Bezosin kotona Los Angelesissa tammikuussa. Blue Originin kaupallisissa avaruuslennoissa yhtiön alus nousee noin 100 kilometrin korkeuteen. Yhtiön lennoille ovat aikaisemmin osallistuneet muun muassa Star Trek -tähti William Shatner ja koripalloilija Michael Strahan.