Shanna Moakler rypee skandaalista toiseen – kohukaunotar ongelmissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Travis Barkerin ex-puoliso ja lasten äiti Shanna Moakler on ollut kuluneiden vuosien ajan vähemmän mairittelevissa otsikoissa. Ensin hän yritti heittää lokaa Barkerin tyttöystävä Kourtney Kardashanin perheen päälle, mutta sitten hänen oma elämänsä heitti häränpyllyä.

Shanna Moakler on ollut otsikoissa etenkin huomattavasti itseään nuoremman poikaystävän Matthew Rondeaun vuoksi. Pariskunta on veivannut parisuhdettaan vuoden ajan on-off -tyylillä. Mies pidätettiin äsken lähisuhdeväkivallasta, jossa Shanna oli uhrina pyytänyt apua sosiaalisen median kautta. Nyt nainen on raskaana.

– Tein raskaustestin ja se oli positiivinen. Kulunut viikko on ollut todella vaikea, mutta elän päivä kerrallaan, Moakler kertoi People-lehdelle.

Lehden mukaan 46-vuotias Shanna Moakler ja 28-vuotias Matthew Rondeau ovat olleet riidoissa pitkään. Shannalla on jo entuudestaan 18-vuotias poika Landon Barker ja 16-vuotias tytär Alabama Barker entisen aviomiehensä Travis Barkerin kanssa. Hänellä on myös 22-vuotias tytär Atiana De La Hoya, jonka isä on Oscar De La Hoya.

Matthew Rondeau sai viimeisimmän raivokohtauksen epäiltyään Moaklerin pettäneen häntä naapurin kanssa. Mies on pidätettynä 50.000 dollarin takuusummaa vastaan.