90 Päivää morsiamena -tähti kiinni valehtelusta – onkin nuorempi kuin väitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjan tuoreimmalla kaudella nähdään harras uskovainen ja entinen pastori, Ben Rathbun. Yhdysvalloissa asuva 52-vuotias Rathbun on eronnut vaimostaan ja kirkostaan. Hän on ryhtynyt fitness-malliksi. Mies on rakastunut perulaiseen Mahogany Rocaan kolmen kuukauden pituisen nettisuhteen jälkeen.

Kun Ben viimein tapasi Mahoganyn, sai hän tietää naisen muokanneen valokuviaan reilusti kuvafilttereillä. Lisäksi suhdetta jarruttivat Mahoganyn vanhemmat, jotka ajattelevat Benin olevan reilusti tytärtään vanhempi, eikä se ole heidän mielestään soveliasta. Ben päättää tavata Mahoganyn vanhemmat paikassa, jota Mahogany on ilmeisesti väittänyt kodikseen.

Yllättäen keskustelun lomassa selviää, että Mahogany on vasta 22-vuotias. Ben yllättyy, sillä nainen on kertonut olleensa 24-vuotias. Seuraa kiusallinen tilanne ja Benin epäilykset heräävät. Tilanteesta tekee kiusallisen se, että Benin oma tytär on 22-vuotias, puhumattakaan siitä, kuinka koko tilanne oli lavastettu omituisesti hänen mukaansa. Amerikkalainen lähtee hotellilleen pohdiskelemaan tulevaa.

Ohjelma seuraa eri maissa asuvien pariskuntien rakkaustarinoita. Sarjan nimi tulee siitä, että ulkomaalaisella kumppanilla on 90 päivää aika solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuvan rakkaansa kanssa, jos hän haluaa oleskeluluvan maahan.