Henna Kalinainen ikäerosta parisuhteessa: ”En jaksa olla kenenkään aikuisen äiti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille vuosien takaa tuttu Henna Kalinainen on nykyään perheenäiti. Hänen kihlattunsa ja lapsensa isä on Hennaa 16 vuotta vanhempi Jarkko. Nainen on tyytyväinen vanhempaan mieheen, eikä ikäero häiritse.

– Itse sanon suoraan heti, että mielestäni ikäerolla ei ole merkitystä, jos toisen kanssa olo tuntuu luonnollisesti hyvältä. Minulla on 16 vuoden ikäero mieheeni. Minä olen kohta 33 ja hän on 49. En ole koskaan tuntenut, että mieheni olisi vanha, Kalinainen kirjoittaa Metropolin blogissaan ja kehuu, että miehensä on nuorekas niin fyysisesti kuin henkisesti.

– Vähän rohkeaa ehkä sanoa, mutta miehet aikuistuu paljon myöhemmin. Niinpä moni vanhempi mies saattaa tuntua ihan oman ikäiseltä tai sitä ihailee jotenkin heidän kypsyyttään mitä harvoin on nuoremmissa, Kalinainen jatkaa.

Hänen mukaansa nuoremmat miehet kaipaavat enemmän hoivaa osakseen, kun taas Henna haluaa mieheltään turvaa. Hänellä on omien sanojensa mukaan jo lapsi, ketä voi hoivata.