Britney Spearsin nakukuvat saivat jatkoa – yläosattomissa rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nauttinut vapaudesta päästyään eroon holhouksesta. Viime päivinä Britney on heittäytynyt rohkeisiin tunnelmiin poseeraamalla poikkeuksellisen paljastavissa kuvissa, sillä hän nauttii rantalomasta trooppisessa ympäristössä alastomana. Kuvia on tullut siihen tahtiin, että myös poptähden fanit ovat ihmetelleet mitä laulajattaren päässä liikkuu.

Alastonkuvien ja muuten rohkeiden poseerausten sarja on nyt jatkunut kuvilla, joissa Britney poseeraa rantavedessä yläosattomissa ja muun muassa puristelee rintojaan. Fanit toivovat, etteivät kuvat ole merkki Spearsin henkilökohtaisista ongelmista, vaan vakaasta elämästä ja parisuhteesta.

40-vuotias Britney viettää parhaillaan lomaa tropiikissa kihlattunsa Sam Asgharin kanssa. Syksyllä kihkoihin mennyt pariskunta juhlistaa lomamatkalla Samin syntymäpäivää. Britney julkaisi taannoin myös yksityiskoneessa kuvatun videon, jossa hän esitteli näyttävää kihlasormustaan.