Lepakko keskeytti Batman-elokuvanäytöksen – katsojat kuvasivat videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoretta The Batman -elokuvaa teatterissa katsomassa olleille tarjottiin viikonloppuna odotettua todellisempi lepakkokokemus. Yhdysvaltojen Texasissa sijaitsevaan elokuvateatteriin oli nimittäin jollain tavoin päätynyt elävä lepakko.

Välikohtaus tapahtui Austinin Moviehouse & Eatery by Cinépolis -teatterissa perjantai-iltana. Katsojien hämmästykseksi salissa lenteli ihkaoikea lepakko The Batmanin pyöriessä valkokankaalla. Jeremiah-niminen Twitter-käyttäjä ikuisti näyn viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Näytös keskeytettiin hetkeksi, mutta lepakkoa ei Ladbible-sivuston mukaan onnistuttu ilmeisesti saamaan kiinni. Videon jakaneen Jeremiahin mukaan jonkun yleisön edustajan epäillään tuoneen lepakon tahallaan näytökseen ja päästäneen sen vapaaksi kesken elokuvan.