Nainen kamppailee saadakseen pitää autonsa FART-rekisterikilven

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva nainen on ryhtynyt toimiin saadakseen säilyttää autonsa koomisen rekisterikilven. Karly Sindyn lava-auton rekisterikilvessä lukee FART, eli pieru.

Karly Sindy haki lokakuussa epätavallista rekisterikilpeä ja yllättyi positiivisesti Yhdysvaltojen Ajoneuvokeskuksen, DMW:n hyväksyneen sen. Ajeltuaan parin kuukauden ajan FART-rekisterikilvellä varustetulla autolla häntä odotti kuitenkin uusi kirje DMW:ltä. Keskuksen mukaan rekisterikilvestä oli tehty valituksia.

Sindyn mukaan hän saa pitää rekisterikiven autossaan, mikäli hän perustelee toiveensa tarpeeksi hyvin. Niinpä hän perustikin ystäviensä kanssa Friends of Asheville Recreational Trails, eli Ashevillen virkistysreittien ystävät -ryhmän. Nimi lyhenee muotoon F.A.R.T.

F.A.R.T.-ryhmällä on ABC11-uutissivuston mukaan jo ainakin 15 jäsentä, omat kotisivut, mainostarroja ja jopa t-paitoja. Sindy toivoo tämän vakuuttavan Ajoneuvokeskuksen siitä, että FART on sovelias auton rekisteritunnus.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.