Povipommi Katie Price ensihoitajaksi – uskoo hoitotyön olevan kutsumusammattinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen glamourimalli, 43-vuotias Katie Price uskoo, että hänellä on erityinen lahja ihmisten hoitamisessa. Nyt hän suunnittelee järjestävänsä aikaa hoitoalan opiskeluille. Hänen vanhin poika, 19-vuotias Harvey, kärsii monimutkaisista vammoista, joita Katie Price on hoitanut itse viime vuosiin saakka.

– Monet ihmiset pelkäävät lähestyä ketään, jolla on erityistarpeita tai pyörätuoli, Price kertoi Radio Times -lehdelle.

– Ihmiset eivät tiedä miten toimia. Se voi olla heidän mielestään pelottavaa. Sinun täytyy vain puhua kaikille ihmisille samalla tavalla. Luulen, että minulla on erityinen lahja. Jos joku saisi kohtauksen niin tiedän, että pystyisin rauhoittamaan hänet, Price kertoo.

Hän kokee olleensa poikansa omaishoitaja. Hän on opiskellut myös sairaanhoitajaksi. Jos naisella olisi aikaa, opiskelisi hän ensihoitajaksi. Nainen on kasvattanut viisi lastaan yksinhuoltajana.