Skeittitähti Tony Hawk loukkaantui vakavasti – julkaisi karun röntgenkuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin skeittaajiin kuuluvalla Tony Hawkilla on takanaan pitkä ura. Urheilija ei ole välttynyt vuosikymmenten aikana loukkaantumisilta, ja nyt hän paljastaa joutuneensa sairaalahoitoa vaatineeseen onnettomuuteen.

Tony Hawk julkaisi Instagramissa röntgenkuvan katkenneesta reisiluustaan. Tähti ei itse valottanut onnettomuuden taustoja, mutta TMZ-sivuston mukaan se tapahtui tähden skeitatessa. Onnettomuudesta huolimatta Hawk suunnittelee palaavansa tulevaisuudessakin skeittamisen pariin.

– Eilinen oli huono päivä. Mursin kyynärpääni 20 vuotta sitten ja parannuin täysin. Tästä reisiluun murtumisesta parantuminen tulee olevaan haastavampaa vamman vakavuuen (ja ikäni) vuoksi. Mutta otan haasteen vastaan, Hawk kirjoitti.

Hawkin mukaan onnettomuuteen liittyy ironiaa, sillä se tapahtui juuri ennen HBO:n Until The Wheels Fall Off -dokukemtnin julkaisua. Dokumentissa tähti kertoo, kuinka ja miksi hän on jatkanut fyysisesti haastavan lajin parissa vielä 50-vuotiaanakin.